headerImage

Voiman lait

Kaikki tässä maailmassa liikkuu ja toteutuu sen lakien mukaan. Painovoima, liike ja kasvu, ne kaikki noudattavat omia periaatteitaan. Myös ajatukset ja mielikuvat ovat energiaa, ja vaikuttavat omien lakiensa mukaan. Luomisen voima toteutuu aina tiettyjen lainalaisuuksien kautta. Nämä lait ovat kuin luonnonlakeja; kaikki visualisoinnit pyrkivät aina toteutumaan niiden kautta. Ne ovat tapoja, jolla mielen voima vaikuttaa meissä ja tässä maailmassa.

Kun ymmärrät nämä lait, voit ymmärtää paremmin elämää ja tätä maailmaa. Voit silloin luoda haluamasi helpommin ja tietoisemmin. Voit silloin luoda onnea ja runsautta itsesi ja läheistesi elämään. Nämä lait ovat mukana kaikkien ihmisten elämässä, ja vaikuttavat jokaiseen, vaikka he eivät sitä tiedostaisikaan. Ne ovat elämän ja luomisen voiman perusperiaatteita.

Runsauden laki
Vastaanottamisen laki
Samankaltaisuuden laki
Keskittymisen laki
Vastaanottamisen laki
Nykyhetken laki
Voiman laki

Runsauden laki

Kaikkea on aina tarpeeksi

Runsauden laki kuuluu; maailmankaikkeus on loputtoman rikas. Kaikkea on aina tarpeeksi. Kaikille riittää kaikkea. Sinulla ja kaikilla muille on aina tarpeeksi rahaa, aikaa, kykyjä ja tilaisuuksia, kaikkea mitä ikinä tarvitset ja haluat. Maailmankaikkeus on rajattoman runsas. Mikään ei lopu kesken. Tämä on totuus. Jos kuitenkin uskot puutteeseen, siitä tulee sinun todellisuuttasi.

Valitse usko runsauteen ja rajattomiin mahdollisuuksiin. Luo mielessäsi idea rajattomasta runsaudesta. Tunne kuinka kaikki on mahdollista sinulle ja jokaiselle ihmiselle. Luo mielikuva rajattoman runsaasta ja rikkaasta maailmasta. Kuvittele kuinka kaikki saavat aina mitä haluavat. Elämä tarjoaa kaikille samat rajattomat mahdollisuudet. Tämä on oikea kuva todellisuudesta. Kaikkea riittää aina kaikille, sinullekin.

Tee affirmaatioita tämän ymmärtämiseen ja oivaltamiseen. Muuta niillä omat sisäiset uskomuksesi. Aina kun kohtaat vastarintaa ja epäuskoa, kuuntele tunteitasi, ja toista affirmaatiota vakuuttavalla äänellä aina uudelleen, kunnes niistä tulee sinun todellisuutesi.
”Kaikille riittää kaikkea. Maailma on rajattoman runsas. Minulla on kaikki aika. Elämäni on täynnä runsautta. Minulla on kaikki tarvittavat kyvyt ja ominaisuudet. Maailmassa on kaikkea mitä ikinä tarvitsen ja haluan.”

Visualisoi mielessäsi kaiken loputon runsaus, näe kuinka sinulla ja kaikilla muilla on tarpeeksi. Tunne sen olevan totta juuri nyt. Tunne tuo runsaus mielessäsi, niin siitä tulee myös totta elämässäsi. Tunne se elävästi, kuvittele se mielessäsi tarkasti ja käyttäen kaikkia aisteja. Tämä on todellinen todellisuus.

Takaisin

Vastaanottamisen laki

Ota kaikki hyvä vastaan

Vastaanottamisen laki kuuluu näin; voit ottaa vastaan vain sen verran, kuin kykenet ottamaan vastaan. Jos koet, ettet ansaitse jotain, et sitä myöskään saa. Jos koet, ettet pysty onnistumaan jossain, et onnistu siinä. Vastaanottamisen laki sanoo, että voimme ottaa vastaan hyvää vain niin paljon kuin itse kykenemme, vain niin paljon kuin voimme itsellemme hyväksyä.

Voimme siis saada iloa ja rikkautta vain ottamalla se vastaan. Voit avautua ottamaan vastaan maailman kaikkeuden loputtoman runsauden milloin haluat.
Otan vastaan kaiken hyvän. Olen kaiken hyvän arvoinen. Otan vastaan kaikkeuden siunauksen. Otan vastaan kaiken runsauden ja rikkauden. Kaikki maailman rikkaus on nyt minulla. Olen avoin maailman runsaudelle ja loputtomalla hyvinvoinnilla. Ansaitsen kaiken tämän, ja enemmän.”

Ota se kaikki vastaan mielessäsi. Avaa itsesi hyväksymään se itsellesi. Visualisoi hyvinvoinnin saapuvan elämääsi. Tunne kuinka kaikki hyvä ja runsas virtaa sinua kohti. Avaudu ottamaan se vastaan, ja hyväksy se itsellesi. Tunne kuinka kaikki se on jo sinulla, juuri nyt.

Takaisin

Samankaltaisuuden laki

Samanlainen luo lisää samanlaista

Samankaltainen voi aina luoda vain lisää samaa. Samanlainen myös vetää puoleensa samanlaisia asioita. Tämä toimii yhtälailla tunteiden ja ajatusten kanssa, kuin elämän kanssa. Onni luo lisää onnea. Kurjuuden ajatukset vetävät puoleensa kurjuutta. Tämä toimii erityisesti visualisoinnissa. Siispä mielikuvat ja unelmat, jotka yrität luoda puutteen ja pelon pohjalta, luovat vain sitä samaa lisää.

Tämä tarkoittaa sitä, että vain hyvä voi luoda lisää hyvää. Yrittämällä tehdä hyvää tekemällä jotain epämiellyttävää, aiheutat vain lisää kurjuutta. Tämä on elämisen peruslakeja. Siksi niin monet hyvät aatteet epäonnistuvat ja johtavat harhaan. Tarkoitus ei koskaan pyhitä keinoa, koska keino ja tarkoitus ovat lopulta sama asia. Kysymys on tunteesta ja energiasta toiminnan takana. Se pyrkii aina tulemaan toteen.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että uhrautuminen luo loppujen lopuksi lisää kurjuutta kaikille. Hyviä asioita voi toki tapahtua myös tästä huolimatta, mutta ei koskaan sen ansiosta. Tämä ei aina ole helposti havaittavissa, koska sen toteutumiseen voi kestää aikaa. Se on kuitenkin väistämätön seuraus, koska ikävät asiat eivät yllättäen muutu hyviksi. Kurjuudesta ei koskaan seuraa iloa, ei edes sinun kurjuudestasi.

Mieti siis, mikä on luomisesi todellinen motiivi. Mikä on se tunne, jonka koet taustalla. Jos luot siksi, koska koet elämäsi puutteelliseksi, sinun voi olla vaikeaa luoda rikkautta tästä tunteesta. Pelosta luominen aiheuttaa vain lisää pelkoa. Muista aina ensin tunne, tuo kokemus, jota haluat luoda lisää. Muista rikkauden ja hyvinvoinnin tunne. Luo onnesta ja runsaudesta, turvallisuudesta ja terveydestä. Silloin ne asiat kasvavat ja kehittyvät.

Takaisin

Antamisen laki

Voit antaa vain sen, mitä sinulla on

Tämä on vastaanottamisen lain toinen puoli. Se sanoo, että voit antaa vain sen mitä sinulla on. Tämä on maailman yksinkertaisin asia. Silti se on joskus vaikea ymmärtää. Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka tahtovat tehdä muut onnellisiksi, vaikka ovat itse onnettomia. On ihmisiä, jotka haluavat pelastaa maailman kykenemättä pelastamaan edes itseään. Tämä on tietysti mahdotonta.

Tämä on ehdoton laki. Et voi antaa muille onnea, jos sinulla itselläsi ei sitä ole. Et voi jakaa rikkautta muille, jos olet köyhä. Tämä on tietenkin selvää ja loogista. Siitä huolimatta monet silti yrittävät näin tehdä. He yrittävät antaa muille jotain, jota heille ei ole itsellään. Jos haluat jakaa onnea muille, tule ensin itse onnelliseksi. Etsi oma onnesi, niin voit opastaa sinne myös muita. Tämä koskee kaikkia asioita tässä maailmassa.

Tämä on kuitenkin vain osa tätä lakia. Se menee vielä syvemmälle, ja sanoo; antaminen ja jakaminen lisäävät sitä, mitä sinulla jo on. Rakastaminen kasvattaa rakkauttasi. Onnen jakaminen lisää sinunkin onneasi. Jotkut asiat voivat olla vain kipinöitä ja mahdollisuuksia sisällämme. Käyttämällä niitä ne heräävät ja kasvavat. Pienestäkin siemenestä voi kasvaa suuri puu.

Takaisin

Keskittymisen laki

Keskittyminen on energiaa

Tämä johtaa meidät suoraan keskittymisen lakiin. Se mihin keskityt, se kasvaa ja voimistuu elämässäsi. Kun keskityt siihen mikä on hyvää, se kasvaa ja lisääntyy. Sama käy tietysti myös kurjuudelle ja onnettomuudelle. Maailmasi ja kokemuksesi heijastelevat aina mielesi sisältöä. Vedät puoleesi asioita joita rakastat, ja samalla asioita joita pelkäät ja vihaat.

Voit itse valita mihin keskityt. Voit valita mielesi sisällön, ajatustesi kohteen, oman mielesi sisällön. Valitse siis kauneus ja onnellisuus. Keskity hyvään, hyvän luomiseen. Kohtaa myös oma pimeytesi, mutta katso aina valoa sen keskellä. Näe kauneus kaikessa, rakasta elämää ja kaikkea hyvää. Näin se kaikki virtaa sinun luoksesi.

Takaisin

Nykyhetken laki

Voiman hetki on nyt

Kaikki voima ja luominen tapahtuvat nyt. Toiveet toteutuvat aina tässä hetkessä. Unelmat jossain kaukaisuudessa pysyvät aina siellä, kaukana meistä.. Kaikki luominen on mahdollista vain nykyhetkessä. Kaikki tapahtuu juuri tässä ja nyt. Tämä sama hetki jatkuu ajasta ikuisuuteen.

Kun siis kuvittelet unelmasi jonnekin kauas tulevaisuuteen, siellä se myös pysyy. Siksi aina luodessasi näe ja tunne sen tapahtuvan aina nyt ja tässä. Näe ja koe sen olevan totta juuri nyt. Vain tässä hetkessä luodut asiat voivat toteutua, koska ne ovat jo toteutuneet sinun mielessäsi.

Takaisin

Voiman laki

Olet oman elämäsi valtias

Tämä on kaikkein tärkein laki. Se kertoo, että olemme omassa elämässämme vastuussa kaikesta. Kaikki meidän elämässämme on meidän omaa aikaansaannosta. Vaikka sen olisikin tehnyt joku muu. Kun ymmärrät tämän, saat oman voimasi takaisin. Voit ottaa takaisin oman elämäsi hallinnan. Voit silloin ohjata elämääsi itse haluamaasi suuntaan. Sinusta tulee oman elämäsi valtias.

Kukaan muu ei voi tehdä elämästäsi kurjaa, paitsi sinä itse. Muut voivat toki tehdä sinulle asioita, joista osa voi olla tuskallisiakin. Sinä itse kuitenkin päätät, miten siihen suhtaudut. Voit valita miten elät tätä elämääsi. Voit valita toisen tien, muuttaa toisenlaiseen paikkaan, mennä toisenlaisten ihmisten seuraan. Valinta sinun elämässäsi on aina sinun.

Se tarkoittaa sitä, että voit myös tehdä elämästäsi paremman aivan omilla voimillasi. Et tarvitse siihen muiden lupaa tai suostumusta, eikä kukaan voi sinua siinä estää. Se kaikki riippuu sinusta. Muut voivat auttaa sinua, mutta sinun täytyy silti tehdä se itse. Tämä on osa elämän kauneutta, koska se tarkoittaa sitä, että voit silloin vapaasti luoda sellaisen elämän kuin ikinä haluat.

Ota takaisin oma voimasi ja valtasi. Tämä on tie todelliseen vapauteen.
Minä vastaan kaikesta. Tämä on minun elämääni. Minä otan takaisin oman voimani. Vastaan elämästäni ja onnestani itse”. 
Ota kaikki asiat, joista syytät muita tai olet katkera, ja ota vastuu jokaisesta niistä.
Minä olen vastuussa tästä. Tämä on minun elämäni.”
Ota ja vaadi oma voimasi takaisin. Tunne sen palaavan sinuun. Tämä on voima ohjata ja hallita omaa elämää. Voima päättää, oletko onnellinen vai surullinen.

Anna myös muille takaisin voimasi. Et ole vastuussa muista, vaan he ovat kaikki oman elämänsä haltijoita. Puhuttele kaikkia läheisiäsi mielessäsi, ja päästä heistä irti.
Sinä olet vastuussa itsestäsi. Olet vapaa luomaan onnesi itse. Pidä itse huoli itsestäsi. Päästän sinut nyt irti. Ole vapaa.”
Sano näin muille omassa mielessäsi. Toivota heille onnea vapauteen. Voit antaa rakkaillesi ja muille ihmiselle suurimman lahjan, vapauden lahjan. Päästä heidät lentoon, ja anna heille takaisin heidän vapautensa ja elämänsä.

Takaisin

 

Copyright: Flowguide.com