headerImage

Terveys & hyvinvointi

Terveys on meidän luonnollinen olotilamme. Keho on syntynyt olemaan terve ja hyvinvoiva. Kehon oma sisäinen järjestelmä pitää meidät terveinä elämämme kaikissa tilanteissa. Toisinaan kuitenkin kehomme järjestelmä joutuu pois tasapainosta jostain syystä, ja silloin me voimme sairastua. Me voimme joutua myös onnettomuuteen, ja loukata itsemme.

Tällaisessa tilanteessa apu löytyy meidän omasta mielestämme. Mieli ja keho ovat molemmat meidän olemuksemme osia, saman asian kaksi eri puolta. Vaikuttamalla mieleemme vaikutamme kehoomme, hyvässä ja pahassa. Ajatuksemme voivat luoda terveyttä ja hyvinvointia, tai sairautta ja tasapainottomuutta. Suuntaamalla ajatuksemme tietoisesti me voimme vaikuttaa suoraan kehoomme ja sen olotilaan.

Visualisointi on keino suunnata mieli tietoisesti, ja vaikuttaa terveyteemme. Visualisoinnilla me voimme luoda terveyttä ja hyvinvointia. Visualisoinnilla me voimme parantua sairauksista, ja eheyttää kehomme vaurioita. Ajatuksemme ja tunteemme vaikuttavat välittömästi kehomme tilaan. Visualisointi voi auttaa kehoa parantumaan nopeammin ja paremmin, ja saavuttamaan entistä suuremman hyvinvoinnin.


Terveyden luominen
Kehon harmonisointi
Kehon parantaminen
Vastustuskyvyn voimistaminen
Kehon eheyttäminen

Terveyden luominen

Luo lisää terveyttä

Terveyttä voi luoda ja kehittää lisää mielen avulla. Terveys on enemmän kuin vain sairauden puutetta. Se on hyvinvointia ja hyvää oloa. Se on kehon olotila, jossa eläminen ja oleminen tuntuvat hyvältä ja vaivattomalta.. Mielemme voi luoda terveyttä ja hyvinvointia, ja visualisoinnilla voimme kehittää ja virittää kehomme terveeksi ja harmoniseksi.

Kuvittele mielessäsi, kuinka kehosi on täynnä terveyttä ja elinvoimaa. Tunne kuinka säteilet terveyttä ja hyvinvointia. Näe mielessäsi jokaisen solusi loistavan terveyttä, ja niiden kaikkien sykkivän yhdessä samaan tahtiini. Kuvittele koko kehosi toimivan täydellisesti ja pursuavan elinvoimaa. Näe se selvästi mielessäsi, ja tunne hyvinvointi itsessäsi. Koe olevasi täydellisen terve juuri nyt.

Lisää tähän affirmaatioita: ”Olen täysin terve. Kehoni säteilee terveyttä. Olen terve ja elinvoimainen. Jokainen soluni ja koko olemukseni säteilee hyvinvointia.” Suuntaa nuo sanat sisimpääsi ja kehoosi. Tunne sanojen vaikutus kehossasi, tunne kuinka ne värähtelevät kehossasi luoden terveyttä ja hyvinvointia.

Takaisin

Kehon harmonisointi

Harmonisoi olemuksesi

Kehomme on täydellinen järjestelmä, jossa kaikki osat ovat keskenään harmoniassa ja tasapainossa. Kaikki kehon osat tekevät keskenään yhteistyötä, ja varmistavat terveyden ja hyvinvoinnin. Tämä järjestelmä voi kuitenkin joutua pois tasapainosta, ja kadottaa harmoniansa. Tällöin emme enää tunne hyvinvointia, ja voimme sairastua. Tuo tasapaino voidaan kuitenkin palauttaa.

Visualisoinnilla ja äänelle voimme harmonisoida elimistömme toimimaan jälleen tasapainoisesti ja täydellä teholla. Ääni on harmonian perusta. Äänellä me voimme luoda lisää harmoniaa. Affirmaatiot perustuvat osittain tähän äänen harmonisoivaan vaikutukseen. Tämä on äänen parantavaa voimaa.

Aloita hymisemällä hiljaa ja pehmeästi. Tunne äänen värinä kehossasi. Kuvittele mielessäsi harmonia ja tasapaino, ja sisällytä se ääneesi. Anna väristä, ja äänen levitä koko kehoosi. Suuntaa tuo harmonian tunne, äänesi hyminä koko kehoosi. Hymise äänellä kehosi jokaiseen kohtaan, ja tunne kuinka kehosi harmonisoituu, ja on täynnä harmoniaa ja tasapainoa.

Harmonisoi koko kehosi parantavalla äänellä. Kuvittele mielessäsi äänen parantava ja eheyttävä vaikutus. Harmonisoi sillä koko kehosi, ja suuntaa se sinne missä on epäjärjestystä ja tasapainottomuutta. Harmonisoi kaikki osat ja alueet itsestäsi, ja yhdistä koko kehosi värisemään tässä harmonisoivassa äänessä. Kaikki sinussa on täydellisessä harmoniassa ja tasapainossa.

Takaisin

Kehon parantaminen

Paranna kehosi

Visualisoinnin voimalla me voimme parantaa itsemme sairauksista ja vammoista. Kehollamme on rajaton voima uudistua ja parantua. Voimme herättää tuon voiman itsessämme, ja saada kehon eheyttämään ja parantamaan itsensä. Visualisoinnilla voit vapauttaa kehon luonnolliset parantavat ja eheyttävät voimat.

Parantava valo

Kuvittele mielessäsi parantava ja eheyttävä valo. Tunne kuinka tuo valoa parantaa ja eheyttää, ja säteile tuota valoa itseesi. Tunne valon parantava vaikutus. Suuntaa tuo valo kehoosi ja sinne missä sitä tarvitaan. Voit suunnata sitä valonsäteinä kämmeniesi kautta, tai kuvitella valopallon, joka loistaa parantavaa valoa. Tunne parantavan voiman virtaus.

Ympyröi kaikki kehossasi parantavalla valopalolla, ja kuvittele mielessäsi, kuinka kaikki tuon valon sisällä paranee ja eheytyy. Näe kehosi parantuvan ja eheytyvän. Sisällytä valon loisteeseen kaikki terveys ja elinvoima. Valo on parantavaa ja eheyttävää itsessään. Lisää vielä affirmaatio: ”Valo parantaa ja eheyttää minua”

Parantava ääni

Parantaminen voidaan sisällyttää myös ääneen. Hymise hiljaa ja pehmeästi, ja kuvittele mielessäsi äänen parantava voima. Tunne kuinka parantava ääni leviää ja värähtelee kaikkialla kehossasi, parantaen ja eheyttäen. Tunne äänen parantavan voiman toimivan sinussa. Lisää affirmaatio: ”Ääni värähtelee minussa parantaen ja eheyttäen kaiken.”

Muiden parantaminen

Näillä menetelmillä voit myös auttaa muita ja tukea heidän parantumistaan. Suuntaa valo ja ääni käsiesi kautta sinne missä sitä tarvitaan. Tunne parantavan voiman virtaavan käsistäsi toiseen ihmiseen. Voit lähettää parantavaa valoa myös kauemmas mielesi avulla. Kuvittele vastaanottava henkilö, ja suuntaa häneen parantava voima.

Takaisin


Vastustuskyvyn voimistaminen

Voimista vastustuskykyäsi

Kuvittele mielessäsi kehosi vastustuskyky, nuo pienet valkoiset solut, jotka kamppailevat sairauksia vastaan. Nämä solut ovat sinun vastustuskykysi, kehon sisäinen järjestelmä, joka taistelee bakteereja ja syöpää vastaan. Visualisoinnilla voit ohjata mielessäsi niiden toimintaa paremmaksi ja tehokkaammaksi. Voit vahvistaa ja voimistaa niitä, ja kannustaa käymään sairauksien kimppuun.

Säteile valoa ja voimaa valkosoluillesi. Rohkaise ja tue niitä. Tunne kuinka ne voimistuvat ja virkistyvät huomioistasi. Tunne kuinka vastustuskykysi on huipussaan, ja kaikki toimii täydellisesti. Kuvittele nyt mielessäsi sairautesi, virusten tai syövän pesäkkeen. Suuntaa valkosolujasi sen kimppuun. Kannusta niitä hyökkäykseen. Ohjaa ne juuri oikeaan paikkaan.

Näe mielessäsi valkosolujesi käyvän vihollisesi kimppuun. Ne ovat sinun omia puolustajiasi, ja sinun kehosi on sinun maailmasi. Täällä omassa kehossasi sinä olet vahva ja voimakas. Voit itse vaikuttaa sairauteen ja terveyteen. Sinä vaikutat ajatuksilla ja tunteillasi kehosi jokaiseen kohtaan, myös vastustuskykyysi. Valkosolut suojelevat sinua ja elimistöäsi. Toimi siis niiden kenraalina, ja kohtaa yhteinen vihollinen.

Kannusta joukkosi taisteluun, vala niihin lisää voimaa. Rohkaise niitä taisteluun, kehota voittamaan. Kerro niille, ettet aio koskaan antaa periksi. Ne seuraavat aina kenraalinsa esimerkkiä. Kuvittele, kuinka kehosi puolustussolut käyvät hyökkäykseen, ja murskaavat vihollisen rintaman. Ne tuhoavat vastustajan, ja tuhoavat pois taudin elimistöstäsi. Näe ja koe kuinka joukkosi voittavat kaikkialla, ja tuhoavat vihollisen täydellisesti.

Lopuksi kuvittele itsesi terveenä. Näe kuinka kehosi on puhdas ja turvassa. Kehossasi vallitsee taas rauha ja hyvinvointi. Suuntaa itseesi terveyttä lisääviä affirmaatioita. Kehosi on terve ja voi hyvin. Visualisointimme viimeinen mielikuva on aina terveys ja hyvinvointi. Näin me voimme luoda juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluamme.

Takaisin

Kehon eheyttäminen

Eheytä kehosi

Keholla on kyky eheyttää ja parantaa itseään. Voit kiihdyttää ja voimistaa kehon luontaista paranemisen prosessia. Mieli vaikuttaa herkästi kehon toimintaan, ja voi auttaa ja tukea eheytymistä. Aloita tämä visualisointi terveydestä mielikuvasta. Näe ja tunne mielessäsi kehosi terveenä ja hyvinvoivana. Tästä tunteesta voit luoda parantumisen.

Kuvittele mielessäsi kehosi parantumisen kiihtyvän. Koko kehosi voima keskittyy eheyttämään ja parantamaan itseään. Kuvittele haavojen umpeutuvan ja kehosi eheytyvän. Kannusta kehoasi parantumiseen. Suuntaa valo ja ääni parantamaan kehoasi. Tunne kuinka valo parantaa sinua, ja ääni kehossasi eheyttää sinua. Kuvittele itsesi taas terveeksi ja hyvinvoivaksi.

Tunne luiden nivoutuvan taas yhteen. Tunne ja näe kudosten parantuvan ja eheytyvän. Näe mielessäsi, kuinka valo ja energia yhdistävät taas hermoradat toisiinsa, tunne mielessäsi kihelmöinti kun hermosolut aktivoituvat ja yhdistyvät uudelleen. Kaikki sinussa kasvaa ja eheytyy uudeksi. Kehosi eheyttää ja parantaa itseään yhä kiihtyvällä vauhdilla.

Voit lisätä tähän sopivia affirmaatioita, kuten, ”Kehoni eheytyy ja paranee. Tunnen kehoni terveeksi ja elinvoimaiseksi. Olen taas ehyt ja terve. Kehoni koko rajaton voima keskittyy parantamaan itseään. ” Tunne sanojen vaikutus elimistössäsi.

Kuvittele kehosi olevan jo ehjä ja terve. Kuvittele, kuinka helposti liikut ja juokset kehollasi. Tunne olevasi kevyt ja hyvinvoiva, näe se selvästi mielessäsi. Kehosi on jo täysin terve. Luo mielikuva todelliseksi ja voimakkaaksi. Tunne, kuinka olet terve juuri nyt, tässä hetkessä. Tässä hetkessä olet jo täysin ehyt ja parantunut. Tämä visualisointi alkaa ja päättyy mielikuvaan terveydestä.

Takaisin

 

Copyright: Flowguide.com